Wat wij voor u kunnen betekenen

door Kasteelmeesters

Website ontwerp

Tegenwoordig mag je hoge eisen stellen aan je online aanwezigheid. Of het nu gaat om een eigen webwinkel, een simpele blog of een platform om contact te leggen met je volgers, wij zorgen voor een mooie oplossing!

Een goede website is het perfecte visitekaartje en onze responsive designs zorgen ervoor dat mensen jouw website op alle mogelijke platforms optimaal kunnen bekijken. Zowel op de computer, als achter een laptop of mobiele telefoon. Ook kun je bij ons terecht voor het opzetten van een webshop voor de verkoop van je diensten of producten.

meer informatie

Domeinnamen

Een domeinnaam registreren is bij ons een kwestie van een paar klikken. Wij bieden je alle verschillende extensies die je kunt bedenken en geven advies in het verzinnen van een goede, kwalitatieve domeinnaam indien gewenst.

Heb je al een domeinnaam en wil je deze naar (een website bij) ons verhuizen? Daar helpen wij je uiteraard ook graag bij!

Webhosting

Het uitzoeken van betrouwbare hosting en een geschikte domeinnaam kan een verwarrend en tijdrovend proces zijn. Schrijversmarkt biedt daarom zeer betaalbare webhosting aan voor zowel kleine als grootschalige websites, met of zonder ondersteuning.

Met onze persoonlijke begeleiding bent u verzekerd van een passende oplossing voor al uw wensen! Of het nu gaat om een simpele auteurswebsite, hosting voor een e-mailadres of een complete webwinkel. Bij ons bent u aan het juiste adres.

meer informatie
  • Betrouwbaar

    Onze webservers zijn betrouwbaar, up-to-date en veilig.

  • Betaalbaar

    Mooie prijzen voor een domeinaam, webruimte en e-mail.

  • Groene webhosting

    Wij vinden het beschermen van ons klimaat erg belangrijk, daarom maken onze servers uitsluitend gebruik van groene energie.

Grafisch ontwerp

Een goed ontwerp is het halve werk. Bij Kasteelmeesters kunt u terecht voor alle denkbare grafische uitingen. Advertenties (online en offline), folders en flyers, posters, en zelfs complete huisstijlen.
Bekijk ons werk

Wilt u vrijblijvend bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn?

NEEM CONTACT OP