Over Kasteelmeesters

Over ons


Kasteelmeesters is onderdeel van V.O.F. Schrijversmarkt, hét online magazine en full service bureau dat zich specialiseert in online oplossingen voor schrijvers en schrijfprofessionals. Kasteelmeesters is de hostingtak van Schrijversmarkt, en de perfecte plek om een domeinnaam te registeren, een website te laten ontwerpen, of om een online ondersteuning te regelen.

Bij Kasteelmeesters geloven we in een persoonlijke aanpak. Daarom doen we ons best om onze klanten echt te leren kennen, zodat we zo goed mogelijk in kunnen spelen op hun wensen en eisen.

Onze geschiedenis


  • Mei 2016

    Oprichting van Schrijversmarkt

  • April 2017

    Complete rebranding van FantasyWereld.nl

  • Augustus 2017

    Oprichting Kasteelmeesters als platform voor het ontwikkelen en hosten van websites.

Oprichter

Maarten Basjes

Maarten Basjes is naast zijn werk voor Schrijversmarkt acquirerend redacteur bij uitgeverij Luitingh-Sijthoff. Een van de grootste commerciële uitgeverijen van Nederland en Vlaanderen, en marktleider op het gebied van fantasy en sciencefiction, waarvoor Maarten verantwoordelijk is.

Oprichter

Davey Cobben

Davey Cobben is behalve mede-oprichter van Schrijversmarkt ook Digital Product Manager bij uitgeverij HarperCollins Holland, de Nederlands divisie van een van de vijf grootste uitgeverijen ter wereld. Davey is ook de oprichter van online magazine FantasyWereld.