Wij verzorgen hosting voor

Webhosting door Kasteelmeesters

Het uitzoeken van betrouwbare hosting kan een verwarrend en tijdrovend proces zijn. Schrijversmarkt biedt daarom betaalbare webhosting aan voor zowel kleine als grootschalige websites, met of zonder ondersteuning. Met onze persoonlijke begeleiding ben je verzekerd van een passende oplossing voor al jouw wensen!

Of het nu gaat om een simpele auteurswebsite, hosting voor een e-mailadres of een complete webwinkel. Bij ons ben je aan het juiste adres. Bekijk hieronder onze mogelijkheden!

Groene servers

Groene servers

Kasteelmeesters maakt gebruik van groene servers, wat betekent dat de energie die nodig is voor het online houden geen CO2 uitstoot, of deze compenseert.

Gratis toepassingen

 • CMS Software

  Bijvoorbeeld Wordpress, Joomla en Drupal

 • Webshop software

  Bijvoorbeeld Magento, PrestaShop en ZenCart

 • Forum software

  Bijvoorbeeld PHPBB, MyBB en SMF.

 • E-mail hosting

  Verschillende mailboxen of forwarders mogelijk.

 • Portfolio sites

  We bieden simpele en complexe image galleries.

Bij onze hosting zitten honderden mogelijke software toepassingen inbegrepen die wij voor u installeren. Bij vragen over instellingen kunt u dan ook altijd bij ons terecht.

Met simpele 'drag & drop' mogelijkheden, een uitgebreide tekstbewerker en overzichtelijke uitbreidingen kunnen Content Managing Systemen als Wordpress en Joomla je veel werk uit handen nemen en wordt het heel gemakkelijk een prachtige website te beheren.

Voor mooie, gebruiksvriendelijke en veilige webshops met uitgebreide betaalmogelijkheden en overzichtelijke administratie aan de achterkant kun je denken aan oplossingen als Woocommerce, Magento of PrestaShop.

En voor een levendige community omgeving voor zowel open als besloten groepen zijn systemen als PHPBB, MyBB of SMF ideaal.

Wat je wensen ook zijn, wij adviseren en staan klaar om te helpen met het installeren van de juiste software!

Neem contact op!