Wij ontwerpen

Op maat gemaakt

Voor een auteur, uitgeverij of evenement is het tegenwoordig cruciaal om online aanwezig te zijn. Een goede website is het perfecte visitekaartje waarmee (potentiële) klanten meer over jou en jouw producten/diensten kunnen leren.

Onze designs zorgen ervoor dat lezers jouw website op alle mogelijke platforms optimaal kunnen bekijken. Ook kun je bij ons terecht voor het opzetten van een webshop of andere producten, het registreren van een domeinnaam en het hosten van je website.

Neem contact op
  • Volledig responsive

    Lezers bezoeken websites meer en meer via smartphones en tablets. Daarom is het belangrijk om jouw website voor alle verschillende schermen toegankelijk te maken.

  • Gebruiksvriendelijk

    Wij maken onze websites in het zeer gebruiksvriendelijke WordPress. Deze software maakt het gemakkelijk om op elk moment eigen nieuwsberichten of pagina’s aan te maken of wijzigingen toe te passen.

Een greep uit ons portfolio


 
 
 

Simpele en uitgebreide webshops

Wil jij jouw (digitale) producten of diensten aanbieden op het internet? Wij bieden veilige, overzichtelijke en zeer klantvriendelijke webshop oplossingen met alle gewenste betaalmogelijkheden, promotiemogelijkheden en statistieken om jouw gehele aanbod zo goed mogelijk zo goed mogelijk aan te bieden.

Met onze webshops kun je tevens koppelingen met je nieuwsbriefsysteem maken, leuke kortingsacties en kortingscodes instellen of tickets voor een evenement verkopen.

Image

Domeinnamen

Bij een website hoort een domeinnaam. Uiteraard helpen wij je graag bij het registreren of verhuizen van een mooie domeinnaam voor je website.

Lees meer

Hosting

Wij bieden betrouwbare webhosting voor zowel kleine als middelgrote websites en webwinkels. Alle gehoste websites krijgen een SSL certificaat.

Lees meer

Grafisch ontwerp

Advertenties (zowel offline als online), folders, flyers, posters, zelfs complete huisstijlen. Wij maken alles in elk denkbaar formaat.

Lees meer